Te koop

Wonen in Kasteel Nieuwenhoven: de voordelen

Samenwoonproject. Kasteel Nieuwenhoven.

1. Modern comfort in een historisch kader

In Belgisch-Limburg, ten noorden van Sint-Truiden, bevindt zich het kasteeldomein van Nieuwenhoven. De geschiedenis van deze mooie plek gaat tot eeuwen terug maar gelukkig zijn de woningen modern en instapklaar.

2. Omgeving

Rust ga je hier zeker vinden want rondom het kasteel liggen weides, vijvers en het bos van Nieuwenhoven. Ondanks de groene omgeving ligt het centrum van Sint-Truiden op amper 10 minuten rijden.

Stad Sint-Truiden, airphoto
Stad Sint-Truiden

3. Wonen op dit domein

Dankzij de unieke bouw van het geheel is er voor ieder wat wils wat betekent dat er een grote diversiteit is onder de bewoners. Er wonen ouderen, gezinnen met kinderen en alleenstaanden.

“De absolute stilte en rust zijn onze grootste troeven.” Jeanne

4. Gemeenschappelijk goed

Een gedeelte van de gebouwen zal publiek toegankelijk blijven. Het kasteel biedt accommodatie, er is een cafeetje en er worden publieke activiteiten georganiseerd. Uiteraard heb je zelf de keuze of je meedoet of niet.

Binnenkoer Kasteel NIeuwenhoven
De binnenplaats

De nutsvoorzieningen, de binnenplaats, de oprijlaan en de parkeerplaats zijn gezamenlijk eigendom in de vorm van een vereniging van mede-eigenaars.

5. Service op maat

Wanneer je hier woont geniet je vrijblijvend van een service op maat. De bewoners kunnen onder andere gebruik maken van een zaaltje voor het organiseren van een feestje of workshop, een eigen groentetuin of zelfs een wekelijks biologisch groentepakket. Denk je aan een service die beter bij jou past? Dan praten we erover.

Ommuurde tuin Kasteel Nieuwenhoven
Ommuurde tuin

6. Duurzame materialen

Je investeert in de toekomst want de centrale verwarming, waterzuivering en regenwaterputten werden met ecologisch materiaal gebouwd.

Ons aanbod

Alles (wat nog niet verkocht is natuurlijk) staat te koop. Wil jij ook de nieuwe eigenaar worden? Maak snel een afspraak en ontdek de voordelen.