Kasteel Nieuwenhoven - Poort naar Inspiratie

Slide 1

Vrijwilligers

Dankzij de gedragenheid van vele handen kan het project blijven groeien!

Heb je zin om jouw talenten in te zetten voor het project? Of steek je graag je handen eens uit de mouwen tijdens één van onze vrijwilligersweekenden? 

Meestal gaan we dan aan de slag op de binnenplaats van het kasteel en in de ommuurde tuin met opruimen, hout verplaatsen, gras maaien, tuinonderhoud, enz.

Concreet

We beginnen zaterdag om 9u30 en eindigen zondag om 17u met koffie/thee en taart. Jullie worden verwend met zelfbereide vegetarische maaltijden. 's Avonds is er vrije tijd om te ontspannen en gezellig na te praten.
Voorzie je van aangepaste kledij. Blijf je overnachten, dan zijn er matrassen beschikbaar op gedeelde slaapkamers. Breng een matrasovertrek, kussensloop, slaapzak en binnenhuispantoffels mee.

Gelieve je tijdig aan te melden om een plaatsje te reserveren via deze mail: vrijwilligers@kasteelnieuwenhoven.be.

Ook dit jaar organiseren we weer een aantal grote activiteiten waar we nog helpende handen kunnen gebruiken :

  • 7-8-9 juli 2017: 3-daags Permacultuur festival met op zondag 9 juli  een permacultuur markt

Heb je zin om tijdens één van deze data mee te komen mee helpen, dan ben je van harte welkom.

Dit kan vooraf met het opbouwen en klaarmaken van het terrein, en natuurlijk tijdens die dagen met diverse taken zoals hulp in de keuken/catering, onthaal en onderhoud ruimtes.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen.

Dankwoord

Omdat het te weinig gezegd wordt door drukte of wat dan ook...

Talloze vrijwilligers, onze geldschieters en sponsors, de benedictijnen, de leveranciers die een extra korting gaven, toevallige voorbijgangers die even bleven hangen, iedereen die hier ooit woonde, die hier ooit een knipoog achterliet, een bemoedigende blik, de deelnemers aan cursussen, onze vaste partners en steunende mensen overal ter wereld, ...

Dankzij jullie is Kasteel Nieuwenhoven wat het nu is :
OPRECHT BEDANKT!!!