Accommodatie

Bed & Breakfast

Wil je een paar dagen heerlijk uitwaaien, genieten van de rust, wandelen of fietsen? Je wordt verwend hier met een heerlijk ontbijt, eenvoudige kamers met goede bedden, géén TV, wel internet, en vooral een prachtige omgeving!

Verblijf

We hebben plaats voor 29 personen. Er zijn in totaal 12 kamers. Sommigen met een eigen badkamer, andere met gedeelde badkamers. De prijzen per nacht zijn: basic kamer: 40 euro p/p of 45 euro p/p. met gedeelde badkamer, incl. ontbijt, incl. beddengoed /handdoeken. Ofwel 55 euro p/p met een eigen badkamer. (indien beschikbaar). Je kan korting krijgen als je je eigen beddengoed/handdoeken meebrengt, dan wordt er 10 euro p/p. éénmalig afgetrokken. één-persoons toeslag = 10 euro. Het verblijf binnen in de gebouwen is rookvrij.

Fietsen of wandelen

Ideale omgeving om te fietsen! We liggen aan het fietsroutenetwerk, knooppunt 150. Er is mogelijkheid om uw fiets overdekt en afgesloten neer te zetten. Een fietspomp, reparatiekit, oplaadpunt voor E-bike is aanwezig. Wilt u een fiets huren? Dat kan  Fietsparadijs Limburg. Wandelen of joggen? We liggen aan het provinciaal domein Nieuwenhoven met 170 HA bossen, vijvers, en een speeltuin voor kinderen op 10 minuten wandelafstand. En natuurlijk onze eigen schatten-zoektocht en het voelsprietenpad.

Stad Sint Truiden bezoeken?

http://www.fotogeniekbelgie.be/beeldbank/steden/sint-truiden.html

Huisregels

Uit respect voor de natuur, dieren en andere gasten vragen wij stilte buiten op het kasteeldomein na 23h. Lees ook onze voorwaarden.

Maak een reservatie

Vul dit formulier in en wij bevestigen je reservatie! 

of stuur een mail: info@kasteelnieuwenhoven.be of bel +32 (0)11 686410