Accommodatie

Vakantieverblijf in Kasteel Nieuwenhoven

Het Kasteel van Nieuwenhoven is een ideaal vakantieverblijf! Er zijn 3 volledig ingerichte appartementen, gelegen in de kasteel vleugel en het koetshuis. Geschikt voor 5 personen, 12 personen of  14 personen.  Met zicht op de binnenplaats, de vijvers, de paardenweide en de alpaca weide. 

Luxe Vakantieverblijf geschikt voor 12 personen

(beschikbaar vanaf 1 januari 2020)

Dit verblijf is de hele boven-etage van het kasteel, met wijdse uitzichten. Het heeft een nette ingerichte (kleine) keuken, een grote living,  Er zijn 4 slaapkamers, waarvan twee 2-persoons, één 3-persoons en één 5-persoons. met 4 badkamers met douche, wastafel en toilet.Het verblijf is rookvrij.

  • Laag seizoen : weekend 770 € / week 2200 €*
  • Hoog seizoen : weekend 840 € / week 2500 €*

Vakantieverblijf  geschikt voor 5 personen

(beschikbaar vanaf 1 februari 2020)

Dit verblijf ligt op de eerste verdieping. Het beschikt over een living/zitkamer, een ruime keuken,  een badkamer met toilet, douche, lavabo.  Er zijn 2 slaapkamers, waarvan twee 2-persoons en één 3-persoons. (Er is een mogelijkheid om een extra 2-persoons kamer erbij te huren.) Het verblijf is rookvrij.

  • Laag seizoen : weekend 330 € / week 1050 €*
  • Hoogseizoen : weekend 360 € / week 1120 €*

Vakantieverblijf geschikt voor 14 personen

(Beschikbaar vanaf 1 april 2020)

Dit verblijf ligt aan de binnenkoer van het Kasteel heeft een grote aparte ingerichte keuken, een gezellige living, 2 gedeelde badkamers met wastafel en toilet, een boven en een beneden. Boven zijn er 5 slaapkamers, waarvan vier 2-persoons en één 1-persoons boven. Tevens beneden nog 2 slaapkamers, waarvan één 2-persoons en een 3-persoons. (Er is een mogelijkheid om een extra 2-persoons kamer erbij te huren.) Het verblijf is rookvrij.

  • Laag seizoen : weekend 785 €/ week 2450 €*
  • Hoog seizoen : weekend 840 €/ week 2550 €*

*Prijzen zijn excl. eindschoonmaak, beddengoed en waarborg.

Huisregels

Uit respect voor de natuur, dieren en andere gasten vragen wij stilte buiten op het kasteeldomein na 23h. Lees ook onze voorwaarden.


Maak een reservatie

Vul dit formulier in en wij bevestigen je reservatie! 


Logo Natuurhuisje. Een partner van Kasteel Nieuwenhoven.

Wij behoren met trots tot de groep natuurhuisjes!