Bistro-bar
Gezellig komen vertoeven in de bistro-bar op het domein Kasteel Nieuwenhoven.

Bistro-bar en fietscafé

Gelegen in het hartje van Haspengouw kan u zich hier te goed doen aan lokale streekbiertjes, frisse (non-alcoholische) cocktails of een tas heerlijke bio fair trade koffie van Gimo Caffè, de enige ambachtelijke Sint-Truidense koffiebranderij.

De uitbaters, Guy Ista en Monique Wathion, staan met hun jong team geheel ter uwer beschikking. Naast het uitbaten van deze oase van rust, zullen zij er ook regelmatig events, workshops of tentoonstellingen organiseren.

Like dus onze Facebook-pagina “Kasteel Nieuwenhoven”, en laat u onderdompelen in het beste van een creatief en stijlvol aanbod aan evenementen.

Verder is er de mogelijkheid om een hapje of versnapering te eten. Naast de klassieke spaghetti of pannenkoek, kan u uw buikje rond eten aan smaakvolle lokale gerechten. Daarbij zal fruit uit eigen streek regelmatig als ingrediënt opduiken.

Wenst u liever in groep of met uw vereniging te tafelen ? Dat kan! Hierbij zal u in een groep van minimum acht personen kunnen genieten van een stevig buffet naar specifieke voorkeur. 

Openingsuren Bistro-Bar:

  • Van maart 2020 t/m 30 september 2020:
    Alle dagen open van 10u30-22u
  • in de wintermaanden van 11.30 tot 18u.
  • Maandag gesloten
  • hele maand november en 31 december en 1 januari gesloten

Voor info & reservaties voor groepen: tel:0479/298 374 ofwel 011-800063

contact@bistro-bar-kasteelnieuwenhoven.be

Deel met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn