Over

Bistro- en fietscafé

Bistro- en fietscafé

NIEUW! Bistro Nieuwenhoven

Gezellig komen vertoeven in de nieuwe bistro op het domein Kasteel Nieuwenhoven.

Gelegen in het hartje van Haspengouw kan u zich hier te goed doen aan lokale streekbiertjes, frisse (non-alcoholische) cocktails of een tas heerlijke bio fair trade koffie van Gimo Caffè, de enige ambachtelijke Sint-Truidense koffiebranderij.

De nieuwe uitbaters, Guy Ista en Monique Wathion, staan met hun jong team geheel ter uwer beschikking. Naast het uitbaten van deze oase van rust, zullen zij er ook regelmatig events, workshops of tentoonstellingen organiseren.

Like dus onze Facebook-pagina “Kasteel Nieuwenhoven”, en laat u onderdompelen in het beste van een creatief en stijlvol aanbod aan evenementen.

Verder is er de mogelijkheid om een hapje of versnapering te eten. Naast de klassieke spaghetti of pannenkoek, kan u uw buikje rond eten aan smaakvolle lokale gerechten. Daarbij zal fruit uit eigen streek regelmatig als ingrediënt opduiken.

Wenst u liever in groep of met uw vereniging te tafelen ? Dat kan ! In de toekomst zullen wij u een gevarieërde keuze aan mogelijkheden voorstellen.

Hierbij zal u in een groep van minimum acht personen kunnen genieten van een stevig buffet naar specifieke voorkeur. Ten slotte, is deze locatie ook de ideale speelomgeving voor (jonge) kinderen. Met de Alpaca’s die grazen in onze voortuin, binnen een leeshoekje, spreekt het kasteeldomein volledig tot de verbeelding van uw kroost.

Wenst U zelf, met uw vereniging, bedrijf, school,…een workshop, concert, receptie of dergelijke te organiseren? Aarzel dan niet en geef ons een seintje. Dan kijken wij zo snel mogelijk wat we voor u kunnen doen.

Tot binnenkort !!!

Kasteel Nieuwenhoven ligt in Fietsparadijs Limburg Haspengouw, langsheen de route tussen knooppunt 147 en 150. In het streekcafé in de haardzaal en torenkamer van het kasteel, met stilte-terras en uitzicht over de vijvers, weides en landerijen, kan je heerlijk tot rust komen. Je kan er terecht voor een gezellige babbel, info over het kasteel project, een lekker hapje en drankje, Limburgse streekbieren, en ambachtelijke hoeve- en streekproducten.

Openingsuren

Openingsuren Bistro-Café:

  • Van maart 2019 t/m 31 oktober 2019:
    Alle dagen open van 10u30-22u
  • (maandag  gesloten)
  • opgelet: in november gesloten
  • December open

Elke zondag (en feestdag) om 11u kan je deelnemen aan een gratis historische rondleiding over 1000 jaar Kasteel Nieuwenhoven,, inclusief bezichtiging van de ijskelder van de Benedictijnen, alsook de fototentoonstelling in de trappenhal van het kasteel (aanmelden in het Bistro-fiets Café).

Voor info & reservaties voor groepen (vanaf 12 pers) en/of catering: tel:0479/298 374 


Wat zegt men over het bistro-fiets café?