Overnachten
Het Kasteel van Nieuwenhoven is een ideaal vakantieverblijf! Er zijn 3 volledig ingerichte appartementen, gelegen in de kasteel vleugel en het koetshuis.

Vakantieverblijf in Kasteel Nieuwenhoven

Het Kasteel van Nieuwenhoven is een ideaal vakantieverblijf! Er zijn 3 volledig ingerichte appartementen, gelegen in de kasteel vleugel en het koetshuis. Geschikt voor 5 personen, 12 personen of 7 personen. Met zicht op de binnenplaats, de vijvers, de paardenweide en de alpaca weide. Tijdens de maatregelen van corona wordt het 12 - en 7-persoons-appartement met korting verhuurd voor kleinere groepen/gezinnen.

Huisregels

Uit respect voor de natuur, dieren en andere gasten vragen wij stilte buiten op het kasteeldomein na 23h. Lees ook onze voorwaarden.

Onze verblijven

*Prijzen zijn excl. eindschoonmaak, beddengoed en waarborg.

Bijzonder: Vakantieverblijf geschikt voor 12 personen

Dit verblijf is de hele bovenetage van het kasteel, met weidse uitzichten. Het heeft een nette ingerichte (kleine) keuken, een grote living, Er zijn 4 slaapkamers, waarvan twee 2-persoons, één 3-persoons en één 5-persoons. met 4 badkamers met douche, wastafel en toilet. Het verblijf is rookvrij.

Tijdens de maatregelen van corona wordt het 12 - persoons-appartement met korting verhuurd voor kleinere groepen. (vraag naar de voorwaarden per mail).

  • Laag seizoen: weekend  848 € / week 2050 €*
  • Hoog seizoen: weekend 924 € / week  2160 €*
Lees meer

Vakantieverblijf geschikt voor 7 personen

Dit verblijf ligt aan de binnenkoer van het Kasteel heeft een grote aparte ingerichte keuken, een gezellige living, 1 gedeelde badkamer met bad, wastafel en toilet, alles is gelijkvloers. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 maal 2-persoons en één 3-persoonskamer.  (Er is een mogelijkheid om een extra 2-persoons kamer erbij te huren.) Het verblijf is rookvrij.

Tijdens de maatregelen van corona wordt het 7 - persoons-appartement met korting verhuurd voor kleinere groepen. (vraag naar de voorwaarden per mail).

  • Laag seizoen: weekend  506 €/ week 1344 €*
  • Hoog seizoen: weekend 540 €/ week 1428 €*
Lees meer

Deel met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn