Overnachten
Het Kasteel van Nieuwenhoven is een ideaal vakantieverblijf! Er zijn 3 volledig ingerichte appartementen, gelegen in de kasteel vleugel en het koetshuis.

Vakantieverblijf in Kasteel Nieuwenhoven

SPECIALE ACTIE!

"1001 nachten" met een "aan tafel bon" bij een boeking van min. 2 nachten, door de stad Sint Truiden. Dwz: 120 euro voor de boeking terug betaald én 30 euro voor te spenderen in alle horecazaken in Sint Truiden. (Actie is geldig t/m 31 augustus of zolang de voorraad strekt) Het is niet geldig voor mensen uit Sint Truiden zelf.

Het Kasteel van Nieuwenhoven is een ideaal vakantieverblijf! Er zijn 3 volledig ingerichte appartementen, gelegen in de kasteel vleugel en het koetshuis. Geschikt voor 5 personen, 12 personen of 7 personen. Met zicht op de binnenplaats, de vijvers, de paardenweide en de alpaca weide.

Huisregels

Uit respect voor de natuur, dieren en andere gasten vragen wij stilte buiten op het kasteeldomein na 23h. Lees ook onze voorwaarden.

Onze verblijven

*Prijzen zijn excl. eindschoonmaak, beddengoed en waarborg.

Luxe Vakantieverblijf geschikt voor 12 personen

Dit verblijf is de hele boven-etage van het kasteel, met wijdse uitzichten. Het heeft een nette ingerichte (kleine) keuken, een grote living, Er zijn 4 slaapkamers, waarvan twee 2-persoons, één 3-persoons en één 5-persoons. met 4 badkamers met douche, wastafel en toilet.Het verblijf is rookvrij.

  • Laag seizoen: weekend 770 € / week 2200 €*
  • Hoog seizoen: weekend 840 € / week 2500 €*

Vakantieverblijf geschikt voor 5 personen

Dit verblijf ligt op de eerste verdieping. Het beschikt over een living/zitkamer, een ruime keuken, een badkamer met toilet, douche, lavabo. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan twee 2-persoons en één 3-persoons. (Er is een mogelijkheid om een extra 2-persoons kamer erbij te huren.) Het verblijf is rookvrij.

  • Laag seizoen: weekend 330 € / week 1050 €*
  • Hoogseizoen: weekend 360 € / week 1120 €*

Vakantieverblijf geschikt voor 7 personen

Dit verblijf ligt aan de binnenkoer van het Kasteel heeft een grote aparte ingerichte keuken, een gezellige living, 1 gedeelde badkamer met bad, wastafel en toilet, alles is gelijkvloers. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 maal 2-persoons en één 3-persoonskamer.  (Er is een mogelijkheid om een extra 2-persoons kamer erbij te huren.) Het verblijf is rookvrij.

  • Laag seizoen: weekend 460 €/ week 1300 €*
  • Hoog seizoen: weekend 490 €/ week 1500 €*

Deel met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn