Overnachten
Het Kasteel van Nieuwenhoven is een ideaal vakantieverblijf! Er zijn 3 volledig ingerichte appartementen, gelegen in de kasteel vleugel en het koetshuis.

Vakantieverblijf in Kasteel Nieuwenhoven

Tijdens de maatregelen van corona wordt het 12 - persoons-appartement  met korting verhuurd voor kleinere groepen. (stuur effe een mail). Het Kasteel van Nieuwenhoven is een ideaal vakantieverblijf! Er zijn 3 volledig ingerichte appartementen, gelegen in de kasteel vleugel en het koetshuis. Geschikt voor 5 personen, 12 personen of 7 personen. Met zicht op de binnenplaats, de vijvers, de paardenweide en de alpaca weide.

Huisregels

Uit respect voor de natuur, dieren en andere gasten vragen wij stilte buiten op het kasteeldomein na 23h. Lees ook onze voorwaarden.

Onze verblijven

*Prijzen zijn excl. eindschoonmaak, beddengoed en waarborg.

Bijzonder: Vakantieverblijf geschikt voor 12 personen

Dit verblijf is de hele boven-etage van het kasteel, met wijdse uitzichten. Het heeft een nette ingerichte (kleine) keuken, een grote living, Er zijn 4 slaapkamers, waarvan twee 2-persoons, één 3-persoons en één 5-persoons. met 4 badkamers met douche, wastafel en toilet.Het verblijf is rookvrij.

Tijdens de maatregelen van corona wordt het 12 - persoons-appartement met korting verhuurd voor kleinere groepen. (stuur effe een mail).

  • Laag seizoen: weekend 770 € / week 2200 €*
  • Hoog seizoen: weekend 840 € / week 2500 €*
Lees meer

Vakantieverblijf geschikt voor 7 personen

Dit verblijf ligt aan de binnenkoer van het Kasteel heeft een grote aparte ingerichte keuken, een gezellige living, 1 gedeelde badkamer met bad, wastafel en toilet, alles is gelijkvloers. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 maal 2-persoons en één 3-persoonskamer.  (Er is een mogelijkheid om een extra 2-persoons kamer erbij te huren.) Het verblijf is rookvrij.

  • Laag seizoen: weekend 460 €/ week 1300 €*
  • Hoog seizoen: weekend 490 €/ week 1500 €*
Lees meer

Deel met je vrienden

Facebook
Twitter
LinkedIn